Urruneko ikaskuntzan aurrez aurre egoteko moduez / Maite Goñi - Goñi, Maite (10 minututan (ZuZeu Podcast), 2020)
Hementxe gaude, gaur ere prest aurrez aurreko irakaskuntzatik urrunekora edo mistora urrats bat areago emateko. Orain arte urrats hauek landu ditugu: plataforma edo LMS bat hautatzea, plataforma horietan ikasleentzat sekuentzia didaktikoak eskuragarri ipintzeko moduak eta tresnak. Sekuentzia didaktiko horiek aberasteko estrategia ezberdinak izango ditugu hizpide: nola grabatu geure azalpenak eta haiei galderak nola erantsi, ikasleek ikusi/ulertu izanaren jarraipena egiteko. Zer landuko dugu gaur? Ba, gaur une sinkronoetarako plataforma bat hautatuko dugu. Jarri kaskoak eta entzun!...