Geografia eta Historia : DBH 1 [Gida didaktikoa] / egilea, Laura Góngora Ríos ; [itzulpena, Rosetta itzulpen zerbitzuak] - Góngora Ríos, Laura (Egizu gauzak gerta daitezen (Ibaizabal), 2020)
"Geografia eta Historia DBH 1 - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektuaren barnean dago. DBH 1eko materialen gidaliburua da hau. "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektua DBHrako Ibaizabalen proposamen berria da. Proiektu hau lau ideia nagusitan oinarritu dugu: Maker kultura aplikatzea ("Egizu zuk zeuk; egizu besteekin), talentua kudeatzea (konpetentzietan oinarritutako lana), digitalean heztea eta motibazioa sustatzea (gamifikazioaren bidez eta ikaslea ikaskuntza prozesuaren erdigunean jarrita).