Geografia eta Historia : DBH 3 [Gida didaktikoa] - López González-Román, Rafael Julio; Rosetta Testu Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
"Geografia eta Historia DBH 3 - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektuaren barnean dago. DBH 3ko materialen gidaliburua da hau. "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektua DBHrako Ibaizabalen proposamen berria da. Proiektu hau lau ideia nagusitan oinarritu dugu: Maker kultura aplikatzea ("Egizu zuk zeuk; egizu besteekin), talentua kudeatzea (konpetentzietan oinarritutako lana), digitalean heztea eta motibazioa sustatzea (gamifikazioaren bidez eta ikaslea ikaskuntza prozesuaren erdigunean jarrita).
2020/05/21
2020/05/21
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2020/05/21
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak