Netiketak, interneteko 10 mandamentuak - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Irakasle batek ikasle bat Twitterren blokeatzea zilegi da? Galdera zaila da erantzuten, edo agian ez, baina ziur irakasle bakoitzak izango duela bere ikuspuntua. Bere irizpidea. Tira, sarean badira hainbat bizikidetza arau, komunikatzeko eta harremanak izateko unean kontutan izan behar ditugunak. Netiketa deitzen zaie (Netiquette ingelesez) eta 1995ean idatzi ziren lehenengoz. Maite Goñik zirt edo zart azalduko dizu.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak