Geografia eta Historia : DBH 3 / egileak, José Antonio Giménez ... [et al.] ; [itzulpena, Rosetta itzulpen zerbitzuak] - Giménez Ruiz, José Antonio (Egizu gauzak gerta daitezen (Ibaizabal), 2020)
"Geografia eta Historia DBH 3" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektuaren barnean dago. "Egizu Gauzak Gerta Daitezen" proiektua DBHrako Ibaizabalen proposamen berria da. Proiektu hau lau ideia nagusitan oinarritu dugu: Maker kultura aplikatzea ("Egizu zuk zeuk; egizu besteekin), talentua kudeatzea (konpetentzietan oinarritutako lana), digitalean heztea eta motibazioa sustatzea (gamifikazioaren bidez eta ikaslea ikaskuntza prozesuaren erdigunean jarrita).