Ikasitakoa erakusteko jarduera digitalak (I) - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2020)
Zein jarduera digital egin ditzakete ikasleek ikasitakoa erakusteko? Galdera horrek erantzun mordo bat izan ditzake. Baina lehenik eta behin komeni da aipatzea, noski, ikasketaren ebidentziaren gaia konplexua dela, normalean ebaluazioari lotuta dagoelako. Eta, ez dago esan beharrik: gaia korapilatsua izan daiteke. Ez da 10 minutuan hitz egitekoa, baina 10 minutuan bai eman ditzakegu ideia batzuk, ohiko azterketa alde batera uzteko edo, behinik behin, beste metodo batzuekin konbinatzeko.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak