Gamifikazioa praktikara eraman / Maite Goñi - Goñi, Maite (10 minututan (ZuZeu Podcast), 2019)
Lehen denboraldian landu genuen gamifikazioa, eta azaldu genizuen zer den. Baina gauza bat da teoria eta beste bat praktika. Nola aplikatu gamifikazioa ikasgelan? Zertarako erabili ikasgelako egunerokoan? Irakasle batek bidali digun kezka bati tiraka Zornotzako Lanbide Heziketako irakasle Andoni Sanz gonbidatu dugu gaiaz hitz egitera. Gamifikazioan eskarmentu handia duen irakaslea da eta zirt edo zart azalduko digu bere esperientzia. Aurrera!