Ikasleen komunikazio gaitasunaz - Goñi, Maite; Uriondo, Aitor; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Aste hontan komunikazio gaitasuna izango dugu hizpide. Gaur egun irakasle askok dute beren ikasleen gaitasun komunikatiboa lantzeko beharra. Nola hitz egin jendaurrean, nola azaldu ideiak eta landu kontzeptuak? Ba ote da gaitasun komunikatiboa lantzeko tresna edo metodologiarik? Noski baietz, Maite Goñik Axular Lizeoko Aitor Uriondorekin hitz egin du, beraien esperientziak zurekin partekatu eta gai honen inguruan sakontzeko. Aurrera!
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak