Digitalki konpetentea zara? - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Europako Parlamentuak 2006ko ebazpen batean esan zuen zortzi direla konpetentzia nagusiak bizitzarako. Horietako bat da konpetentzia digitala. Baina digitalki konpetentea ote zara? Zer ezaugarri bete behar dira konpetente izateko? Eta garrantzitsuagoa dena, zer jakin behar du irakasle batek konpententzia digitala ikasgelara eraman eta bertan lantzeko? 10 minututan azalduko dizu Maite Goñik.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Konpetentzia digitalak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak