Flipped Learning: nola irauli zure ikasgela / Maite Goñi - Goñi, Maite (10 minututan (ZuZeu Podcast), 2019)
Ikasgela iraultzeak ez dirudi ideia ona denik, lehen kolpean. Ziur 10 minutuok igaro ostean ez zaizula horren bide txarra irudituko. Flipped Learning edo Flipped Classroom delako ikasketa moldea zer den azalduko dugu. Ikasleak partaide egiteko, aktibatzeko eta entzule huts ez izateko sortutako sistema da. Maite Goñik azalduko dizu zirt edo zart.