Podcastak hezkuntzan - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Podcastak modan daude. Ez da bazterretara begiratu besterik egin behar konturatzeko jende guztiak dituela ahotan. Podcast bat zer den dagoeneko azaldu genuen kapitulu pilotuan, baina, errepaso bat emango diogu. Eta urrunago joango gara, podcastak hezkuntzan nola erabili ditzakegun azaltzeko. 10 minututan, Maite Goñirekin.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Podcastak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak