Podcastak hezkuntzan / Maite Goñi - Goñi, Maite (10 minututan (ZuZeu Podcast), 2019)
Podcastak modan daude. Ez da bazterretara begiratu besterik egin behar konturatzeko jende guztiak dituela ahotan. Podcast bat zer den dagoeneko azaldu genuen kapitulu pilotuan, baina, errepaso bat emango diogu. Eta urrunago joango gara, podcastak hezkuntzan nola erabili ditzakegun azaltzeko. 10 minututan, Maite Goñirekin.