Gerturik daukagu odola - Sagastizabal, Joxean; Urmeneta, Asisko; Absurde (Iruñea : Pamiela, 2005)
Zer harreman dago birjintasunaren eta euskalduntze-prozesuaren artean? Trantsilvania Euskal Herrian dago? Maritxuk eta Bartolok jardun al zuten beste horretan? Ez dakizu? Liburu hau irakurri behar zenuke.
Keywords: Helduentzako Literatura