Gerturik daukagu odola / Joxean Sagastizabal ; azala, Absurde; irudiak, Asisko Urmeneta - Sagastizabal, Joxean (Gazte literatura (Pamiela), 2005)
Zer harreman dago birjintasunaren eta euskalduntze-prozesuaren artean? Trantsilvania Euskal Herrian dago? Maritxuk eta Bartolok jardun al zuten beste horretan? Ez dakizu? Liburu hau irakurri behar zenuke.