Errealitate birtuala eta errealitate areagotua ikasgelara? - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Azken tendentzietarik iraultzaileenetarikoak dira errealitate birtuala eta errealitate areagotua. Esparru guztietan izango dute eragina, baita hezkuntzan ere. Posible izango da Egiptoko piramideen oinean jartzea edo molekula baten barrura sartzea, halako baliabideekin. Teknologia berri hauen etorrerak nola eragingo dio ikasgelari eta hezkuntza prozesuari? Maite Goñik azalduko dizu 10 minututan.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak