Mugikorra ikasketa tresna bihurtzeko app didaktikoak / Maite Goñi - Goñi, Maite (10 minututan (ZuZeu Podcast), 2019)
Hamaika dira Google Play Store app plataforman edo Apple etxearen App Store-an topatu ditzakezun app didaktikoak. Zure mugikorra ikasketarako tresna eraginkor bilaka dezaketenak. Baina zer aplikazio da egokia? Zein gomendagarria? Nora jo dezakegu aholku bila? Maite Goñik azalduko dizu 10 minututan.