Mugikorrak eskolan, bai ala ez? - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Frantziar Estatuak mugikorrak debekatu ditu eskoletan. Eta eztabaida hezkuntza komunitatean dago jada: eskolan mugikorrak bai ala ez? Eta baiezkoa bada zertarako? Tresnak ez dira inoiz berez txarrak, berauen erabilera da egokia edo ezegokia izan daitekeena. Hona hemen gaia 10 minututan azaldua, Maite Goñirekin.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Telefono mugikorrak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak