Jostun txiki ausarta (Donostia : Ttarttalo, 1995)
Literatura unibertsalak haurrentzat sortu diren kontakizunik politenak, koloretako marrazki ederrez hornituak. Haurren ametsetako pertsonaiak bizi-bizi, beren abenturekin fantasia eta irudimena pizteko.
5-7 urte (urdina)
Keywords: Ipuinak- -- Egokitzapenak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ausardia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak