Jostun txiki ausarta (Betiko ipuin ederrenak, 1995)
Literatura unibertsalak haurrentzat sortu diren kontakizunik politenak, koloretako marrazki ederrez hornituak. Haurren ametsetako pertsonaiak bizi-bizi, beren abenturekin fantasia eta irudimena pizteko.