Identitate digitala, egunero idazten da - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Konturatzea kosta egin bazaigu ere, sarean gure identitatea eraikitzen dugu. Eta eraikitzen digute. Zer sare sozialetan egon erabakitzen dugun unetik beretik, txio bat edo mezu bat argitaratzen dugun unera arte... idazten ari gara gure aztarna digitala. Abatarra aukeratzean, edo gutaz albiste bat argitaratzen dutenean, edo guraso askok egiten duten bezala gure seme edo alabaren argazkia munduari erakusten diogunean. Identitate digitala osatzen ari gara. Eta tentuz ez bagabiltza ondorio lazgarriak izan ditzake honek. Maite Goñik 10 minututan azalduko dizu.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak