TOY story 2 : jostailuak berriz ere erasoan - Walt Disney Company (Bilbao : Aizkorri, 2000)
Andyren jostailu jatorrek, berriz bizirik, abentura zirraragarria biziko dute. Jostailu-denda handi bateko jabeak Woody lapurtzen du; bakeroa azken jostailua da bilduma baliotsua osatzeko. Buzz Lightyearrek adiskideen laguntzaz Woody erreskatatzea lortuko ote du?
5-7 urte (urdina)
Keywords: Filmetan oinarritutako liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura