TOY story 2 : jostailuak berriz ere erasoan (Aizkorri, 2000)
Andyren jostailu jatorrek, berriz bizirik, abentura zirraragarria biziko dute. Jostailu-denda handi bateko jabeak Woody lapurtzen du; bakeroa azken jostailua da bilduma baliotsua osatzeko. Buzz Lightyearrek adiskideen laguntzaz Woody erreskatatzea lortuko ote du?