Jartzazu MOOC bat zure bizitzan - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Arraina platerean ala arrantzan ikasi, zer nahiago duzu? Hezkuntzak ikaragarri eboluzionatu du azken hamarkadetan. Sareak eta tresna teknologiko berriek norbanakoari eta bakoitzaren erritmoari doitutako ikastaroak sortzeko bideak eman ditu. Ez dakizu zer den MOOC bat? Eta SPOOC edo NOOC bat? Ba adi Maite Goñiri, 10 minututan azalduko baitizu.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak