Gamifikazioa hezkuntzan - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Maite Goñiren '10 minututan' hezkuntza eta teknologia saioaren lehen aleak 'Gamifikazioa' du hizpide. Baina zer da gamifikazioa eta, batez ere, zertarako balio du? Nola aplikatu daiteke hezkuntzan? Galdera hauek eta beste batzuk 10 minutu laburretan argitzen saiatuko da Goñi. Ba al dituzu 10 minutu?
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Gamifikazioa; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak