Gamifikazioa hezkuntzan / Maite Goñi - Goñi, Maite (10 minututan (ZuZeu Podcast), 2019)
Maite Goñiren '10 minututan' hezkuntza eta teknologia saioaren lehen aleak 'Gamifikazioa' du hizpide. Baina zer da gamifikazioa eta, batez ere, zertarako balio du? Nola aplikatu daiteke hezkuntzan? Galdera hauek eta beste batzuk 10 minutu laburretan argitzen saiatuko da Goñi. Ba al dituzu 10 minutu?