Matematika : Singapur metodologia : [Lehen Hezkuntza 4] - Ban Har, Yeap; Oh, Brandon; Lim Li, Gek Pearlyn; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Madril] : SM Ikasmina, 2020)
Ikasminaren Lehenr Hezkuntzako Eragin matematikari proiektuaren bidez, pentsamendu logikoa garatuko dute haurrek, eta bizipenen bitartez, eskuekin landuz eta taldean ikasiko dituzte oinarrizko kontzeptu matematikoak, eduki-bloke hauekin lotuta: Geometria eta objektuen propietateak, Neurriak eta espazio-denborazko erlazioak, Logika eta problemen ebazpena, Zenbakiak eta eragiketak.
4B koadernoa
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2021eko deialdia)
2020/10/20
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak