Matematika : Singapur metodologia : [Lehen Hezkuntza 4] / [egileak] Yeap Ban Har, Brandon Oh, Lim Li Gek Pearlyn ; [koordinazioa eta hizkuntza-aholkularitza, Bakun SL] - Ban Har, Yeap; Oh, Brandon; Lim Li, Gek Pearlyn (Pentsatu infinitu (SM Ikasmina), 2020)
Ikasminaren Lehenr Hezkuntzako Eragin matematikari proiektuaren bidez, pentsamendu logikoa garatuko dute haurrek, eta bizipenen bitartez, eskuekin landuz eta taldean ikasiko dituzte oinarrizko kontzeptu matematikoak, eduki-bloke hauekin lotuta: Geometria eta objektuen propietateak, Neurriak eta espazio-denborazko erlazioak, Logika eta problemen ebazpena, Zenbakiak eta eragiketak.