Bota ura! : (nire terrazatik) - Igerabide, Juan Kruz; Lucas, Belen (Barcelona : Edebé-giltza, 1998)
Eguraldi ona dagoenean, etxeko terrazan egoten naiz irakurtzen, marrazkiak egiten eta ipuin laburtxoak idazten. Terrazatik, mundu guztiari begiratu eta oso ondo pasatzen dut, ni ez naute ia inoiz ikusten eta.
6 urtetik aurrera (Urdina)
Liburu hau V. Edebé Haur Literatur lehiaketan finalista geratu zen
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura