Bota ura! : (nire terrazatik) / Juan Kruz Igerabide ; ilustratzailea, Belén Lucas - Igerabide, Juan Kruz (Tukan (Edebe-Giltza), 1998)
Eguraldi ona dagoenean, etxeko terrazan egoten naiz irakurtzen, marrazkiak egiten eta ipuin laburtxoak idazten. Terrazatik, mundu guztiari begiratu eta oso ondo pasatzen dut, ni ez naute ia inoiz ikusten eta.