Bildumaren kontserbazioa : 10 urte ondarea kontserbatzen = La conservación de la colección : 10 años conservando patrimonio - García Boullosa, Laura; García Camino, Iñaki; Olazabal, Asier; Bizkaia. Foru Aldundia. Kultura Saila Kultura Saila ([Bilbao] : Bizkaiko Foru Aldundia, 2020)
Bizkaiko Arkeologia Museoak bilduma zabal eta askotarikoa dauka bere funtsen artean, duela 100 urtetik gora. Koaderno honetan, ondoko atalak landuko dira: prebentziozko kontserbazioa, kontserbazio sendatzailea eta etorkizunari begira, kontserbazioa jasangarritasunaren ikuspegitik.
Bibliografia: 84-89 or.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Arkeologia aztarnak -- Kontserbazioa eta zaharberritzea; Monografiak