Bildumaren kontserbazioa : 10 urte ondarea kontserbatzen = La conservación de la colección : 10 años conservando patrimonio / Laura García Boullosa ; [koordinatzailea, Iñaki García Camino ; itzulpenak, Asier Olazabal Uzkudun] - García Boullosa, Laura (Arkeologi Museoaren koadernoak (Bizkaiko Foru Aldundia), 2020)
Bizkaiko Arkeologia Museoak bilduma zabal eta askotarikoa dauka bere funtsen artean, duela 100 urtetik gora. Koaderno honetan, ondoko atalak landuko dira: prebentziozko kontserbazioa, kontserbazio sendatzailea eta etorkizunari begira, kontserbazioa jasangarritasunaren ikuspegitik.