Erroibarko aire zaharretan = Viejas canciones vascas de Valderro - Hidalgo, Txema; Retegi, Ion; Elutseder Elkartea; Euskaratu (AEK) ([S.l.] : Elutseder Elkartea, 2019)
Elutseder elkarteak Erroibarko ondare musikala liburu batean bildu du, ahaz ez dadin eta belaunaldiz belaunaldi transmititzea ahalbidetzeko. Liburuan 66 kantu eta dantza jasotzen dira.
Bibliografia: 125. or.
Testu elebiduna, euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Erroibar (Nafarroa) -- Kantu zaharrak; Monografiak