Etxeko landareak - Errekondo, Jakoba; Gartziandia, Maitane; Blanco, Dani; Olabide Zuza, Mikel ([Lasarte-Oria] : Komunikazio Biziagoa SAL, 2020)
Loreak etxeko poza dira. Ongi zaintzen dituenak bizitzaren edertasuna jasotzen du opari. Liburu honek hobeto zaintzeko gakoak emango dizkigu: zein landare aukeratu txoko bakoitzerako, gaixotasunei nola aurre egin, landare bakoitza nola ureztatu, ongarri naturalak nola egin, haziz doan ahala nola birlandatu... maite dugun landare hori nola ugaldu ere ikasiko dugu. Zaintzen asmatzeko beharrezkoena, lore bakoitza ezagutzea da. Liburu honetan deskubrituko dituzu bakoitzaren jatorria, beharrak eta gustuak. Bizitzaren ederra loratu dadila!
Hiztegia: 226-231 or.
Keywords: Landareak; Monografiak