Lorea doktorearen botika-kutxa - Moss, Miriam; Allwright, Deborah; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Loreak biziki atsegin du mozorrotzea, eta gaur Loreak doktore bihurtzea erabaki du! Botika-kutxa magikoarekin, gaixo guztiak sendatuko ditu: Hartz Zuriaren hotzeria, Krokodiloren zartadakoa eta Pelikanoren eztarriko mina. Lorea doktorearen botika-kutxa magikoan ez da ezer falta, guztiok hobeto sentitzeko behar den guztia dago. Baina nork sendatuko die sabelean duten orroa? Lorea doktoreak piknik zoragarria ere prestatuko die! Lagundu nahi duzu lagunak osatzen? Azal-hegalekin, jolasteko osagarriekin eta orrialde zabalgarri batekin!
0-5 urte (urdina)
Doctor Molly´s Medicine Case
Keywords: Osasuna; Gaixotasunak; Ongizatea; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak