Lorea doktorearen botika-kutxa / [testua] Miriam Moss ; [marrazkiak] Deborah Allwright ; [Amets Santxez Munain (Bakun)] - Moss, Miriam (Ibaizabal, 2020)
Loreak biziki atsegin du mozorrotzea, eta gaur Loreak doktore bihurtzea erabaki du! Botika-kutxa magikoarekin, gaixo guztiak sendatuko ditu: Hartz Zuriaren hotzeria, Krokodiloren zartadakoa eta Pelikanoren eztarriko mina. Lorea doktorearen botika-kutxa magikoan ez da ezer falta, guztiok hobeto sentitzeko behar den guztia dago. Baina nork sendatuko die sabelean duten orroa? Lorea doktoreak piknik zoragarria ere prestatuko die! Lagundu nahi duzu lagunak osatzen? Azal-hegalekin, jolasteko osagarriekin eta orrialde zabalgarri batekin!