Mari Txiki supermerkatuan - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Berriozar : Denonartean, 2020)
Erosketak egitera joan dira: aitatxo Jontxo, aitatxo Montxo ea Mari Txiki. Supermerkatuan sartu eta a zer festa! Haiek oihuak!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak