Mari Txiki supermerkatuan / [testua, Pello Añorga ; ilustrazioak, Jokin Mitxelena] - Añorga, Pello (Denonartean, 2020)
Erosketak egitera joan dira: aitatxo Jontxo, aitatxo Montxo ea Mari Txiki. Supermerkatuan sartu eta a zer festa! Haiek oihuak!