#Kontaktuberria_ / Duhamel ; [moldaketa grafikoa, Mikel Muro ; itzulpena, Miel A. Elustondo] - Duhamel, Bruno (Harriet, 2020)
Doug bakarrik bizi da Eskoziako Highlands-etan. Argazki kameraren laguntzaz uxatu ohi du bere bakardadea, eta, noizik behin, Twister bidez partekatzen ditu argazkiak.Ohitura horixe zuen, bederen, Castle Loch-eko biziak ez baitu zirrararik eta ikusleak ere laster aspertu baitzitzaizkion eguneroko argazki gazi-gezak ikusten.Azkenean, Doug zalantzaz bete zen, hala bere buruari nola bere argazkiei buruz, eta argazkiak partekatzeari utzi zion.Hala ere, izaki beldurgarri garden bati argazkia egin diolarik, atzera berriz ere Twister bidez partekatzea etorri zaio burura, ikusleak harritzeko asmotan.Doug-ek ezin jakin, ordea, ekintza xume horrek ondorio zaparrada ekarriko duela. Parte hartzeko istorioa.