Hugo eta gaueko herensugea - Sirvent, Gema; Márquez, Maite (Bilbo : Mezulari, 2020)
Hugo ezustekoz betetako eraikin-labirinto batean bizi da. Gau batean lo geratzen da ate misteriotsu baten alboan, eta esnatzen denean... Adiskidetasunari buruzko istorio samurra.
5 urtetik aurrera (urdina)
Argaria Saria 2014
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura