Hugo eta gaueko herensugea / [testua] Gema Sirvent ; [ilustrazioak] Vicente Cruz ; [itzulpena, Mari Eli Ituarte] - Sirvent, Gema (Mezulari, 2020)
Hugo ezustekoz betetako eraikin-labirinto batean bizi da. Gau batean lo geratzen da ate misteriotsu baten alboan, eta esnatzen denean... Adiskidetasunari buruzko istorio samurra.