Zer dela eta zer dela - Etxaniz Erle, Xabier; Villate, Agurtzane (Iruña : Pamiela, 1993)
Igarkizun bakoitza misterio txiki bat da. Jolastuz aurkitu behar dugun misterioa. Esku artean duzun liburu honetan estilo eta gai guztietako igarkizunak aurkituko dituzu; denak deszifratzeko, jolasteko. Hizkuntzaren mundura, naturara eta mila tokitara eramango zaituzte liburu honetako igarkizun eta ilustrazioek.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Aho korapiloak -- -Euskal Herria -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Igarkizunak -- Euskal Herria -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura