Zer dela eta zer dela / Xabier Etxaniz ; azala eta marrazkiak, Agurtzane Villate - Etxaniz Erle, Xabier (Tamaina ttikia (Pamiela), 1993)
Igarkizun bakoitza misterio txiki bat da. Jolastuz aurkitu behar dugun misterioa. Esku artean duzun liburu honetan estilo eta gai guztietako igarkizunak aurkituko dituzu; denak deszifratzeko, jolasteko. Hizkuntzaren mundura, naturara eta mila tokitara eramango zaituzte liburu honetako igarkizun eta ilustrazioek.