Xamaren herri magikoa - Baranda, Josu; Arrazola, Amaia (1984-2025); Santxez Munain, Amets (Etxebarri : Begiko, 2020)
Ba ote dago herri magikorik? Bat bai, behintzat: Xamarena. Eta zergatik da magikoa? Hori berarekin batera argituko dugu liburu honetan zehar. Baina Xamaren herri magikoa ezagutu ez ezik, magia egiten ere ikasiko dugu. Benetako magia, gainera! Ez da aztia izan behar magia egiteko. Aski da Xamaren trikimailuak egitea, denak aho zabalik uzteko. Heldu Xamaren magiari!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Irudimena -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura