Itsasoa - Cartwright, Amy (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2020)
Zer dira maskorrak? Zergatik da itsasoko ura gazia? Nola har dezakete arnasa arrainek urpean? Aurkitu itsasoaren inguruko 10 galdera eta haien erantzunak. Azal-hegalak dituen liburu honetan elementu mugikorrak erabili ahal izango dituzu txikienei inguruko mundua ezagutzen eta ulertzen laguntzeko.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Itsasoa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak