Itsasoa / [irudiak, Amy Cartwright] - Cartwright, Amy (Kontaidazu (Ballon), 2020)
Zer dira maskorrak? Zergatik da itsasoko ura gazia? Nola har dezakete arnasa arrainek urpean? Aurkitu itsasoaren inguruko 10 galdera eta haien erantzunak. Azal-hegalak dituen liburu honetan elementu mugikorrak erabili ahal izango dituzu txikienei inguruko mundua ezagutzen eta ulertzen laguntzeko.