Txantxa - Ranucci, Claudia; Fernández Sifres, David; Olaso Bengoa, Xabier ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Bapo Jauna errinozero maitagarri bat da. Lagun asko ditu, eta lehoiek beldur pixka bat ematen diote. Liburu bakoitzean, ezagutzen ari den munduaren eguneroko elementuek harridura sortuko diote. Lehen bi liburuek 10 orrialde bikoitz dituzte. Zabaldu egiten dira eta irakurleari ekibokoen jolas bat proposatzen diote. Bapo Jaunak erabakiko du txantxa bat egingo diola Lali jirafari, esanez, zerbait duela masailean. Bapo Jaunak pistak emango dizkio adjektiboak esanez, eta Lalik izan litekeen okerrena irudikatuko du beti. Baina azkenean, Lalik duena zer izango, eta... musu bat emateko leku ezin hobea!
0-5 urte (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animalia gizatiarrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura