Non zaude, katutxo? (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2020)
Txakurrak eta katuak oso gustuko dute elkarrekin ezkutaketan jolastea. --Zatoz ni harrapatzera! -dio katutxoak. Lagundu txakurrari bere laguna aurkitzen! Liburu honen bidez, zure txikiek etxeko eta lorategiko animalia guztiak ezagutuko dituzte. Zulo bakoitzaren bestaldean sorpresa bat dago.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Animaliak; Irudimena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak