Non zaude, arraintxo? (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2020)
Dortoka eta arrainak oso gustuko dute elkarrekin ezkutaketan jolastea. --Zatoz ni harrapatzera! -dio arraintxoak. Lagundu dortokari bere laguna aurkitzen! Liburu honen bidez, zure txikiek itsasoko animalia guztiak ezagutuko dituzte. Zulo bakoitzaren bestaldean sorpresa bat dago.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Arrainak; Irudimena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak