Iñaxioren kefir bereziak - Moreno, Marian; Landa, Erramun; López Gaseni, Manu (Iruñea : Pamiela, 1988)
Iñaxio izeneko bederatzi urteko haur batek ezagutu berri dituen kefirren aurrean bizitako esperientzia eta irudimenak dira liburuxka honetan kontatzen direnak; finean, Rosarekiko harremanak estutzeko baliabide bihurtuko direlarik.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren laguntza jaso du
Keywords: Hezkidetza; Fantasia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak