Iñaxioren kefir bereziak / Marian Moreno, Manu Lopez ; marrazkiak, Erramun Landa - Moreno, Marian (Tamaina ttikia (Pamiela), 1988)
Iñaxio izeneko bederatzi urteko haur batek ezagutu berri dituen kefirren aurrean bizitako esperientzia eta irudimenak dira liburuxka honetan kontatzen direnak; finean, Rosarekiko harremanak estutzeko baliabide bihurtuko direlarik.